lördag 17 november 2012

11 varianter på mitt morgonmål

Nu har jag i ungefär 10 månader ätit kvark till morgonmål i princip varje morgon.  Det har blivit någon portion!


Jag delar upp 500g alltid på två dagar, äter alltid en halv burk.

Sommarkvark: jordgubbar och svarta vinbär


Fruktkvark: vindruvor och cantaloupe melon

Kivi, jordgubbar och cashewnötter



Kvark med röda bär: Jordgubbar och röda vinbär



Vinterkvark: Torkade frukter och pecannötter




Valio sockerfri hallonsoppa och mandelmjöl
 

Nötkvark: Cashewnötkräm och russin


Vitaminkvark: cashewnötkräm, tranbär och havtornsbär
 
Grön kvark: Smoothie och kiwi


 
Smoothie och tranbär

Mango-nötkvark: Mangosmoothie och cashewnötkräm

Här är alltså några tips på vad man kan blanda kvark med! Bra start på dagen och alltid lika gott tycker jag!




Inga kommentarer: