Nu har jag i ungefär 10 månader ätit kvark till morgonmål i princip varje morgon. Det har blivit någon portion!
Jag delar upp 500g alltid på två dagar, äter alltid en halv burk.
|
Sommarkvark: jordgubbar och svarta vinbär |
|
|
|
|
Fruktkvark: vindruvor och cantaloupe melon |
|
Kivi, jordgubbar och cashewnötter |
|
Kvark med röda bär: Jordgubbar och röda vinbär |
|
Vinterkvark: Torkade frukter och pecannötter |
|
Valio sockerfri hallonsoppa och mandelmjöl |
|
Nötkvark: Cashewnötkräm och russin |
|
Vitaminkvark: cashewnötkräm, tranbär och havtornsbär |
|
Grön kvark: Smoothie och kiwi |
|
Smoothie och tranbär |
|
Mango-nötkvark: Mangosmoothie och cashewnötkräm |
Här är alltså några tips på vad man kan blanda kvark med! Bra start på dagen och alltid lika gott tycker jag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar